Finnish
  • Suomi
  • English

VALIKKO

Wm-plast Oy
Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Tuemme asiakkaitamme tuotesuunnitteluprosessissa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta lähtien. Lue lisää...

Tuemme asiakkaitamme tuotesuunnitteluprosessissa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta lähtien. Näin voimme pienillä muutoksilla säästää kustannuksissa ja ennaltaehkäistä mahdollisia valmistusvaiheen ongelmia jo ennen lopullisten suunnitelmien valmistumista. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme auttaa myös oikean materiaalin valinnassa.

Sulje

Ruiskuvalu

Ruiskuvalu

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Lue lisää...

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Tuotannossamme olevien tuotteiden massa vaihtelee 0,5-1000 gramman välillä. Tätä suuremmat osat hankimme partneriverkostomme kautta. Tuotantomme jatkuva laadunseuranta ja -parantaminen ovat toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Toimintajärjestelmämme noudattaa ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Sulje

Muottisuunnittelu

Muottisuunnittelu

Meillä on pitkän kokemuksen tuoma asiantuntemus muottisuunnittelusta, joka on olennaisen tärkeä osa tuotesuunnittelua. Lue lisää...

Meillä on pitkän kokemuksen tuoma asiantuntemus muottisuunnittelusta, joka on olennaisen tärkeä osa tuotesuunnittelua: ilman hyvää muottia ei synny hyvää tuotetta. Suunnittelemme muotit vastaamaan aina todellista tarvetta, ja käytämme vain käyttötarkoitukseen tarkasti optimoituja materiaaleja. Näin saavutamme parhaan mahdollisen kustannustehokkuuden.

Sulje

Kokoonpano

Kokoonpano

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknisten muovituotteiden kokoonpanopalvelua. Lue lisää...

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknisten muovituotteiden kokoonpanopalvelua. Kokoonpano samassa paikassa tuotteen valmistamisen kanssa säästää asiakkaillemme aikaa, vaivaa ja rahaa. Kokoonpanotyöhön käytämme ESD- suojattuja työpisteitä sekä ultraäänihitsauslaitteita. Jälkikäsittelyt, kuten maalaukset sekä painatukset, tuotamme aktiivisen partneriverkostomme kautta.

Sulje

Muotinvalmistus

Muotinvalmistus

Meillä on vahvaa, kokemuksen tuomaa osaamista omasta muotinvalmistuksesta. Lue lisää...

Meillä on vahvaa, kokemuksen tuomaa osaamista omasta muotinvalmistuksesta, mikä takaa kustannustehokkaan ja nopean vaihtoehdon asiakkaalle. Laajaan partneriverkostoomme kuuluu lisäksi muita muotinvalmistajia, joiden avulla voimme toimittaa laajojakin muottiprojekteja.

Sulje

Huolto

Huolto

Muottien säännöllinen huoltaminen takaa muottien pitkän iän ja käyttövarmuuden. Lue lisää...

Muottien säännöllinen huoltaminen takaa muottien pitkän iän ja käyttövarmuuden. Teemme muottien huollot kustannustehokkaasti omassa muottipajassamme, eikä muotteja tarvitse kuljettaa muualle. Kun muotteja ei käytetä, säilytämme niitä omassa palo-osastoidussa muottivarastossamme.

Sulje

Kattava partneriverkosto
= laajempi palveluvalikoima

Laajan partneriverkostomme ansiosta voimme toimittaa suurempia muoviosakokonaisuuksia sekä tarjota muita palveluja elektroniikkasuunnittelusta silkki- ja tampopainoon saakka.

Verkostomme avulla saat seuraavat lisäpalvelut:

SUURIKOKOISTEN MUOVIOSIEN VALMISTUS
ELEKTRONIIKKASUUNNITTELU
ELEKTRONIIKKA-ASENNUKSET
SILKKIPAINO JA TAMPOPAINO

Tähtäimessä tyytyväinen asiakas

Suunnittelemme ja valmistamme tarpeitasi vastaavia, vaatimukset täyttäviä sekä toimintavarmoja muotteja ja muoviosia sekä niille jatkojalostuspalveluja. Pyrimme jatkuvasti kehittämään henkilökuntamme osaamista sekä tuotantomenetelmiämme. Olemme sitoutuneet korkeaan laatuun ja asiakkaiden, lakien sekä sopimusten vaatimaan palveluun.

Teemme aina yhteistyötä asiakkaamme kanssa häntä herkällä korvalla kuunnellen. Haluamme tuottaa korkealaatuisten tuotteidemme avulla yrityksellesi lisäarvoa. Tavoitteenamme on täyttää korkeatkin vaatimukset ja toiveet joustavasti – joka päivä.

Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen tuotanto- ja toimintatapaan sekä niiden kehittämiseen.

Olemme sitoutuneet noudattamaan ympäristölainsäädäntöä sekä muita alamme lakisääteisiä velvoitteita.

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Pidämme huolta henkilöstöstämme, kannustamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja varmistamme, että työntekijämme noudattavat työturvallisuusvaatimuksia.

Edistämme kaikessa toiminnassamme kierrättämistä ja jätteiden hyödyntämistä ja vältämme ajan, materiaalin ja muiden resurssien hukkaamista.

Tähtäämme siihen, että kaikki toimintamme on kannattavaa sekä asiakkaamme liiketoiminnan kannattavuutta lisäävää. Tehokkaat ja hyvin toimivat prosessit varmistavat yrityksemme ja asiakkaidemme taloudellisen menestyksen.

Laatujärjestelmämme toimivuutta mitataan laatupolitiikan edellyttämillä mittareilla kuten katselmuksilla ja auditoinneilla. Sovellamme kaikkeen toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatetta.

Wm-Plast Oy

Tavoitteena valmistaa asiakkaalle menestystuote

Muovituotteiden valmistuksessa käytämme erilaisia toimintamalleja erilaisia asiakastarpeita varten. Joustavan toimintatapamme ansiosta meiltä onnistuvat sekä volyymituotteiden automatisoitu valmistus että piensarjat samassa tuotannossa. Tavoitteena on valmistaa asiakkaamme kanssa aina menestyvä tuote.

Ruiskupuristus

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Tuotannossamme olevien tuotteiden massa vaihtelee puolesta grammasta tuhanteen grammaan. Tätä suuremmat osat hankimme partneriverkostomme kautta.

Suulakepuristus

Valmistamme mm. putkia ja profiileja ekstruusiolla eli suulakepuristustekniikalla. Se on muovintyöstömenetelmä, jossa kuuma muovi työnnetään muotoillun suulakkeen läpi, ja valmis tuote virtaa suulakkeesta ulos.

Jälkikäsiteltyä ja mittatarkkaa työtä

Kokoonpanotyössä käytämme ESD-suojattuja työpisteitä sekä ultraäänihitsauslaitteita. Jälkikäsittelyt, kuten maalaukset sekä painatukset, tuotamme aktiivisen partneriverkostomme kautta. Mittatarkkojen osien laadunvalvonnassa käytämme tarvittaessa videomittalaitetta.

Valvottua laatua

Seuraamme ja valvomme tuotantomme laatua jatkuvasti. Tavoitteenamme on toimia kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen. Toimintajärjestelmämme noudattavat ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Ajankohtaista

WM-plast fuusioituu akaalaiseen Leomuoviin

WM-plast fuusioituu akaalaiseen Leomuoviin

Akaalainen Leomuovi, Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast ja Uudessakaupungissa toimiva VS- Automaatio fuusioituivat 31.12.2022.
Fuusio on luonnollinen jatkumo tytäryhtiöiden sulauttamiseen Leomuoviin.
Aiemmin sisaryrityksenä toimineet tehtaat siirtyvät fuusiossa Leomuovin nimen alle ja se muuttuu Leomuovi Groupiksi. Groupin alle sijoittuu myös aputoiminimellä oleva Evermatic, Siivo, Velsia ja Comol.
Leomuovi jatkaa yrityksen virallisena nimenä kaupparekisterissä. Yhtiön kotipaikkana säilyy Akaa.

-Tämä on meille suuri askel, jota on valmisteltu pitkään. Kaupan myötä Leomuovista tulee yksi Suomen suurimmista muovinalan yrityksistä. Liikevaihtomme kasvaa 14 miljoonaan ja vaikka ajat ovat haastavat, niin tavoitteena on toki kasvattaa sitä edelleen. Leomuovi Groupin myötä myös kansainvälistymismahdollisuutemme paranevat merkittävästi, toimitusjohtaja Risto Kalliainen iloitsee.

Kaikkien kolmen yhtiön työntekijät siirtyvät Leomuovi Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhdistymisen myötä työntekijämäärä on 84 henkilöä.

Yrityskauppa on osa Leomuovin strategian mukaista tavoitetta saavuttaa johtava markkina-asema muovitoimialalla Suomessa.

-Olemme uudistaneet strategiaamme yhteistyössä henkilöstön kanssa.
Kaikkien kolmen yhtiömme työntekijät ovat ottaneet tiedon innostuneina vastaan ja heistä moni onkin toki ollut tärkeä palanen yhdistymisen valmistelutyössä. Fuusion myötä voimme tarjota vielä aiempaa enemmän kehittymismahdollisuuksia työntekijöillemme, Kalliainen taustoittaa.

Historiaa:
Leomuovi syntyi vuonna 1984, kun sen perustaja Leo Koskinen osti ilmanvaihtolaitteita valmistaneen Lapinleimu Oy:n muovituotannon. Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala. Vuoden 2018 alusta Leomuovi-konserniin on kuulunut Kankaanpäässä sijaitseva WM-plast Oy ja 2020 uusikaupunkilainen VS-Automaatio.

Lisätiedot:

Risto Kalliainen, toimitusjohtaja

risto.kalliainen@leomuovi.fi
+358 40 848 4716

Sami Rantala, hallituksen puheenjohtaja
sami.rantala@leomuovi.fi
+358 40 554 9494
WM-plast fuusioituu akaalaiseen Leomuoviin
WM-Plastin ja VS Automationin nimissä tehdyt tarjoukset ja yhteistyösopimukset siirtyvät sellaisinaan Leomuovi Groupin nimiin. Ainoastaan laskuttava yhtiö muuttuu niiltä osin, kun laskutus tapahtuu 1.1.2023 jälkeen.

 

Evermaticin kotimaisuus keräsi kiitosta

Evermaticin kotimaisuus keräsi kiitosta

Leomuovin tytäryhtiö Kankaanpääläinen WM-Plast ja sen edelleen Suomessa hitsausmaskeja ja suojavarusteita valmistava Evermatic osallistuivat 29.11.–01.12. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Konepaja ja Nordic Welding Expo -messuille. Tapahtuma keräsi paikalle 257 näytteilleasettajaa ja 6270 kävijää.

-Todella onnistuneet messut takana, iloitsee Leomuovilla myyntipäällikkönä toimiva Dmitri Borichev.
-Meidän osastollamme kävi kuhina heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Hitsauspöytämme olivat messutarjouksessa, joten varsinkin niistä tuli keskusteltua.
Evermaticin laadukkaat tuotteet ovat 2000-luvun aikana nousseet yhdeksi Suomen tunnetuimmista hitsausalan turvatuotteiksi.

-Moni ilahtui siitä, että hitsausalan maskeja edelleen valmistetaan Suomessa. Se on ollut valttimme ja on sitä jatkossakin, Borichev miettii.

Seuraavan kerran messuja päästään viettämään 19.–21. maaliskuuta 2024.

Kiitos kaikille osastolla vierailleille!