Finnish
  • Suomi
  • English

VALIKKO

Wm-plast Oy
Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Tuemme asiakkaitamme tuotesuunnitteluprosessissa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta lähtien. Lue lisää...

Tuemme asiakkaitamme tuotesuunnitteluprosessissa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta lähtien. Näin voimme pienillä muutoksilla säästää kustannuksissa ja ennaltaehkäistä mahdollisia valmistusvaiheen ongelmia jo ennen lopullisten suunnitelmien valmistumista. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme auttaa myös oikean materiaalin valinnassa.

Sulje

Ruiskuvalu

Ruiskuvalu

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Lue lisää...

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Tuotannossamme olevien tuotteiden massa vaihtelee 0,5-1000 gramman välillä. Tätä suuremmat osat hankimme partneriverkostomme kautta. Tuotantomme jatkuva laadunseuranta ja -parantaminen ovat toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Toimintajärjestelmämme noudattaa ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Sulje

Muottisuunnittelu

Muottisuunnittelu

Meillä on pitkän kokemuksen tuoma asiantuntemus muottisuunnittelusta, joka on olennaisen tärkeä osa tuotesuunnittelua. Lue lisää...

Meillä on pitkän kokemuksen tuoma asiantuntemus muottisuunnittelusta, joka on olennaisen tärkeä osa tuotesuunnittelua: ilman hyvää muottia ei synny hyvää tuotetta. Suunnittelemme muotit vastaamaan aina todellista tarvetta, ja käytämme vain käyttötarkoitukseen tarkasti optimoituja materiaaleja. Näin saavutamme parhaan mahdollisen kustannustehokkuuden.

Sulje

Kokoonpano

Kokoonpano

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknisten muovituotteiden kokoonpanopalvelua. Lue lisää...

Tarjoamme asiakkaillemme myös teknisten muovituotteiden kokoonpanopalvelua. Kokoonpano samassa paikassa tuotteen valmistamisen kanssa säästää asiakkaillemme aikaa, vaivaa ja rahaa. Kokoonpanotyöhön käytämme ESD- suojattuja työpisteitä sekä ultraäänihitsauslaitteita. Jälkikäsittelyt, kuten maalaukset sekä painatukset, tuotamme aktiivisen partneriverkostomme kautta.

Sulje

Muotinvalmistus

Muotinvalmistus

Meillä on vahvaa, kokemuksen tuomaa osaamista omasta muotinvalmistuksesta. Lue lisää...

Meillä on vahvaa, kokemuksen tuomaa osaamista omasta muotinvalmistuksesta, mikä takaa kustannustehokkaan ja nopean vaihtoehdon asiakkaalle. Laajaan partneriverkostoomme kuuluu lisäksi muita muotinvalmistajia, joiden avulla voimme toimittaa laajojakin muottiprojekteja.

Sulje

Huolto

Huolto

Muottien säännöllinen huoltaminen takaa muottien pitkän iän ja käyttövarmuuden. Lue lisää...

Muottien säännöllinen huoltaminen takaa muottien pitkän iän ja käyttövarmuuden. Teemme muottien huollot kustannustehokkaasti omassa muottipajassamme, eikä muotteja tarvitse kuljettaa muualle. Kun muotteja ei käytetä, säilytämme niitä omassa palo-osastoidussa muottivarastossamme.

Sulje

Kattava partneriverkosto
= laajempi palveluvalikoima

Laajan partneriverkostomme ansiosta voimme toimittaa suurempia muoviosakokonaisuuksia sekä tarjota muita palveluja elektroniikkasuunnittelusta silkki- ja tampopainoon saakka.

Verkostomme avulla saat seuraavat lisäpalvelut:

SUURIKOKOISTEN MUOVIOSIEN VALMISTUS
ELEKTRONIIKKASUUNNITTELU
ELEKTRONIIKKA-ASENNUKSET
SILKKIPAINO JA TAMPOPAINO

Tähtäimessä tyytyväinen asiakas

Suunnittelemme ja valmistamme tarpeitasi vastaavia, vaatimukset täyttäviä sekä toimintavarmoja muotteja ja muoviosia sekä niille jatkojalostuspalveluja. Pyrimme jatkuvasti kehittämään henkilökuntamme osaamista sekä tuotantomenetelmiämme. Olemme sitoutuneet korkeaan laatuun ja asiakkaiden, lakien sekä sopimusten vaatimaan palveluun.

Teemme aina yhteistyötä asiakkaamme kanssa häntä herkällä korvalla kuunnellen. Haluamme tuottaa korkealaatuisten tuotteidemme avulla yrityksellesi lisäarvoa. Tavoitteenamme on täyttää korkeatkin vaatimukset ja toiveet joustavasti – joka päivä.

Henkilökuntamme on sitoutunut laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen tuotanto- ja toimintatapaan sekä niiden kehittämiseen.

Olemme sitoutuneet noudattamaan ympäristölainsäädäntöä sekä muita alamme lakisääteisiä velvoitteita.

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Pidämme huolta henkilöstöstämme, kannustamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja varmistamme, että työntekijämme noudattavat työturvallisuusvaatimuksia.

Edistämme kaikessa toiminnassamme kierrättämistä ja jätteiden hyödyntämistä ja vältämme ajan, materiaalin ja muiden resurssien hukkaamista.

Tähtäämme siihen, että kaikki toimintamme on kannattavaa sekä asiakkaamme liiketoiminnan kannattavuutta lisäävää. Tehokkaat ja hyvin toimivat prosessit varmistavat yrityksemme ja asiakkaidemme taloudellisen menestyksen.

Laatujärjestelmämme toimivuutta mitataan laatupolitiikan edellyttämillä mittareilla kuten katselmuksilla ja auditoinneilla. Sovellamme kaikkeen toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatetta.

Wm-Plast Oy

Tavoitteena valmistaa asiakkaalle menestystuote

Muovituotteiden valmistuksessa käytämme erilaisia toimintamalleja erilaisia asiakastarpeita varten. Joustavan toimintatapamme ansiosta meiltä onnistuvat sekä volyymituotteiden automatisoitu valmistus että piensarjat samassa tuotannossa. Tavoitteena on valmistaa asiakkaamme kanssa aina menestyvä tuote.

Ruiskupuristus

Nykyinen ruiskupuristuskonekantamme on sulkuvoimaltaan 35 -350 tonnia. Tuotannossamme olevien tuotteiden massa vaihtelee puolesta grammasta tuhanteen grammaan. Tätä suuremmat osat hankimme partneriverkostomme kautta.

Suulakepuristus

Valmistamme mm. putkia ja profiileja ekstruusiolla eli suulakepuristustekniikalla. Se on muovintyöstömenetelmä, jossa kuuma muovi työnnetään muotoillun suulakkeen läpi, ja valmis tuote virtaa suulakkeesta ulos.

Jälkikäsiteltyä ja mittatarkkaa työtä

Kokoonpanotyössä käytämme ESD-suojattuja työpisteitä sekä ultraäänihitsauslaitteita. Jälkikäsittelyt, kuten maalaukset sekä painatukset, tuotamme aktiivisen partneriverkostomme kautta. Mittatarkkojen osien laadunvalvonnassa käytämme tarvittaessa videomittalaitetta.

Valvottua laatua

Seuraamme ja valvomme tuotantomme laatua jatkuvasti. Tavoitteenamme on toimia kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen. Toimintajärjestelmämme noudattavat ISO 9001 -laatustandardia sekä ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Ajankohtaista

Tuotantomme suljettuna kesällä viikot 30 ja 31

Tehtaamme on suljettuna 25.7.-7.8.2022 välisen ajan (viikot 30 ja 31).

Huomioittehan tämän suunnitellessanne kesän tilauksia.

WM-plast toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!